CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, July 22, 2011

Kuasa!!!

Assalamualaikum..

Holla kawan..:)

Ini bukan pasal kuasa otomen, kuasa sepaidemen or kuasa cicakssman. Ini pasal kuasa seorang adik.HAHA!

Entry semalam kan aku ade cite sal kakak aku nak bersalin. Malam semalam, dalam pukul9 camtu ai dpt panggilan dari kakak tau. Die ckp, die da nak msuk labour room. Ai yang baru ciap mandi terus ' ok, ok.. ai go to spital now' ( ayt jek lbh ). Terus aku ngan incik suami zasss ke spital. Tengok tengok amir baek punya maen lari lari kat ctu.. OMG! Budak ni kat spital pongg die anggap taman permainan. Aku, incik suami, abang ipar n amir stay kt lobi menunggu kakak ai. Abang ipar ai xberani nk masuk labour room tau, takut darah katenya.. MAKA, kalau laa ade KUASA seorang adik teman kakak dalam labour room tuh, aku akann menofferkan diri teman kakak akuss..! Tapi xbolehhh weyy, just asben n mak only bley masuk. Agak fust di ctuuuu..

Xpe.. ble tngu kat lobi pn da ok..jnji kakak ai selamat. Aku n asben stay kt spital around 12 camtu. Then, kteorg balek sbb amir da ngantokss kan. Asben pongg nak keje, kna bgn pagi pagi laks.. Balek laa kteorg ke rumah kakak, ketuk ketuk pntu punyr lame sebab bibik xmo bukak. Takut org jahat katenyeee..heyy bibik nehh..sweet sgt laa tuh! :)

Pukul 6pg td bag ipar aku balek umah bgtau brite gembira. Kakak aku selamat bersalin baby girl. Oh yehhh.. Tp terpaksaaa ceaser sebabnyaa kakak ai xde tenaga.. yes, aku xtau kemana tenaga die pergi.. yangpenting die n baby selamat..Alhamduillah..

Dan kuasa Allah jugak sebenarnya, selama kakak aku checkup doc bgtau kakak aku akan dapat baby boy. At last, dapat baby girl cam yg die nak.. Syukur.. dapat sepasang..:) Oh yee, nama baby xtau ag n pic baby jugekk non ado.. T ai melawat kakak ai tempekss ye. Hope baby tu cute cam mak su die! HAHA..


Ini laa kakak ai ngn amir. ni ms besday amir. hepi besdy amir, ehh.
Tu jek bebelan kali ni.

Till then,

Bye

1 comment: