CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, August 9, 2011

tak boleh jugak !

Assalamualaikum..:)

Entry pagi tadi aku mntk tolong korang kann.. Mmg dlm fb n chat fb pong ade membe yang ajar camane nak settle kan prob tu.. aku da buat and da follow pe yang korang suruh, tapi still xboleh! Tensionnn.. tekanan btuuuuull.. Tapi ai cool okeyhh..hehe.

Bile aku select profile as a google account, tibe tibe klua benda ni :


mmg aku gune emel ni jek dari dulu, giler hape does not access.
Ko xbenggang ke klau sebelum ni ok jek, tetibe jdk camni tanpa sebab. Erghhh, bkin panas jek. Ehhh, puase xboleh marah marah. Saya COOL. Sya rlek jek walau blog saya mintak kaki dengan saya. Saya cuba ubatkan die dn meminta bantuan rakan rakan. Kalau baik dan pandai, tolong laa saya. Ampunnn kalau menyusahkan. :)

Till then, have a gud day with a gud food for berbuka. Jgn makan bebanyak nanti xlarat gi terawih.

4 comments:

  1. xpa yaa....bia KAMI y k0men.,,yaa bca suda...hikhik

    ReplyDelete
  2. tukar email kepada gmail.com.
    lebih senang utk blogger.com..

    ReplyDelete